İnstagram


SMS Marmara Group fidanlıkları bünyesinde;Yapraklılar,İbreliler, Ağaçcıklar, Bonzai türler, Çalı türleri, Otsu ve Saz türleri, Sarılıcı türler, Yarı bodur türler, Meyve çeşitleri ve Egzotik türler’den yılda 3.000.000 adetin üzerinde Dış Mekan Süs Bitkileri üretimi ve pazarlaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra Uygulama -Tasarım ve Bakım işleri, Biyolojik Gölet Uygulamaları, Hücresel Dolgu Sistemleri çalışmalarımız arasında yer almaktadır. Bu konseptin yer aldığı firmalarımız;






Sakarya Fidancılık Seracılık San. Tic. A.Ş. Türkiyenin süs bitkileri sektörüne öncülük eden şehirlerinde kaliteli ve kapsamlı bitki üretimini yapan firmamız 120 hektar alanda; Sakarya / Merkez’de büyük ağaçların ve şekilli bitki türlerinin üretimini, Sakarya / Pamukova’da yapraklı ağaç türleri ve pamukovanın yüksek kesimlerinde soğuk klimaya uygun ibreli bitki türlerinin üretimini ve İzmir/Ödemiş te çiçekli bitkiler ve tropik bitkilerin üretimini uygun teknolojiden de yararlanarak yapmaktadır.






Sakarya Botanik San.ve Tic. A.Ş. Sakarya Fidancılık A.Ş. tarafından üretilmiş olan bitkileri teknolojik ekipmanlarla saksılayarak kullanıma hazır hale getirmekle birlikte, Türkiye ve Yurt dışına bitki pazarlamaktadır. 17 hektar alana kurulmuş olan Türkiye’nin en modern ve en büyük fidanlık tesisini işletmektedir. Şirket bünyesinde 10.000m2 Sera alanı, 1.500 m2 kapalı bitki saksılama hangarı, 5.000m2 Gölgelik ve Otomatik sulama sistemleri ile bitki sağlığının gerektirdiği her türlü donanım bulunmaktadır. Fidanlıkta Yıllık 1.500.000 adetin üzerinde saksılı bitki üretip pazarlayarak Türkiye’nin en büyük bitki ihracat firması olma özelliğini sürdürmektedir.








Antalya Süs Bitkileri A.Ş Tropik ve Akdeniz Bitki türleri üretmek üzere Antalya ilinde kurulmuştur. Bir yıldan daha kısa bir sürede 210.000m2 repikaj alanında 60.000 ağaç dikilmiş, 27.000m2 stok alanı tesis edilmiş, 6.000 m2 yüksek sera ve 7.000 m2 Showroom inşa edilmiştir. Şirketimiz Belirlediği Vizyon ve Misyonları doğrultusunda, üretim alanlarına her yıl 30-40.000m2 daha saha ekleyip güçlü, güvenilir ve istikrarlı bir kurum olmayı hedef edinmiştir. Üretmekte olduğu her bir bitki türü için yüksek kalite standartlarında ürün elde etme amacını hedefleyen Şirketimizde, fideden yetişkin bir ağaca kadar her bir üretim safhası tecrübeli mühendislerimiz tarafından kontrol edilmektedir.

Marmara Fidancılık ve Seracılık A.Ş. grup firmalarının ilk kurulan firması olup SMS Marmara Group’un lokomotif firmasıdır. Başlangıçta küçük çaplı peyzaj işleri yapan firma ilerleyen süreçte peyzaj sektörünün temel argumanı olan bitki üreticiliğine Bursa’nın Kestel ilçesinde başladı. 1996 yılında taahhüt işlerine giren firma, kısa sürede başarılı çalışmalar yaparak sektörde varlığını hissettirmeye başladı. Marmara Fidancılık, 1999 yılında bitki üreticiliği konusunda modern teknolojinin uygulandığı Pamukova Bitki Üretim Tesisini kurdu. Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden bitki üretim materyalleri ithal ederek yüksek kaliteli bitki üretimine başladı. Sektörde öncülük yapmaya başlayan Marmara Fidancılık,bitki ithalatı ile birlikte ürettiği bitkileri dünyanın değişik ülkelerine ihraç etmeye başladı. Marmara Fidancılık yurtiçi ve yurtdışında büyük çaplı projeler yaparak sektörün Türkiye’deki lokomotifi olma özelliğini sürdürmektedir. Marmara Fidancılık tasarım-uygulama--bakım, sulama sistemleri ve hücresel dolgu sistemlerini kapsayan birçok hizmeti içerisinde barındıran grup firmasıdır.


http://www.smsmarmaragroup.com/Pages.asp?ID=73&Page=grup-sirketleri














0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Turkey Outdoor Ornamental Plants © 2013. All Rights Reserved. Share on Blogger Template Free Download . Powered by Blogger
Top